,

Vaderdag

Vandaag is het vaderdag en verrasten de kindjes Dragan met een ontbijtje, knutselwerkjes en kadootjes. Het schoolbord in de tuin vraagt erom gebruikt te worden voor dit soort ideetjes… De uitvoering van het schoolbordidee met 2 kleine wiebelkonten bleek wat minder makkelijk 😉

Noa fluistert sinds kort, en komt een paar keer per dag iets liefs in ons oor vertellen, meestal: ‘Ik jou zo lief, papa…’ , maar ook vaak: ‘Even koekje eten …?’ Daarnaast is het ook wel veel ‘Nee!’  Max praat nog niet, maar lacht des te meer. We zijn benieuwd wat voor mannetje hij wordt als peuter!

Fijne vaderdag voor alle papa’s!

Follow my blog with Bloglovin

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *