Instagram/ Bloggerstour Amsterdam

Afgelopen dinsdag ging ik mee op een bloggerstour door de Pijp in Amsterdam. Met 8 bloggers bezochten we de hotspots in deze wijk! Een leuk initiatief van Femke van Heeerlijk en Nelleke van Aesthetic You.

We verzamelden bij Cottoncake met koffie en ik maakte kennis met en leuk stel bloggers. Vervolgens bekeken we de bijzondere winkel en hoorden we hoe dit tot stand kwam. (Het is Christine die je toewuift vanaf de trap 😉

We vervolgden onze route naar All the luck in the world. Een heerlijke winkel vol vintage, handmade en designproducten. Wat een fijne mix van spullen! Je raakt er niet uitgekeken.

Hier gingen we ook aan de slag met een hip DIY projectje, zelf een stempel maken. Toevallig neem ik me al maanden voor dit eens zelf te proberen, dus dat kwam goed uit. Een leuk karweitje met dito resultaat. Zie hier: mijn eigen panda!

Intussen werden er buiten wat tafels verschoven en konden we aansluitend lekker lunchen bij de buren Charlie+Mary (tevens leuk adresje!)

Vlnr: Annelies, Ik, Nathalie, Christine, Caroline, Willemijn, Femke en Nelleke

Vervolgens een bezoekje aan Anna + Nina. Wederom een echte hotspot, waar ik zeker nog eens voor terugkom!

Tenslotte bezochten we Hutspot. Al veel over gehoord, maar nu eindelijk deze enorme conceptstore eens met eigen ogen kunnen bekijken! 

We sloten er af met zalige carrotcake en het voornemen om dit vaker te doen!

Ik heb het ontzettend leuk gevonden om de meiden achter de blogs te leren kennen en samen deze top-adresjes te bezoeken! Bedankt voor de geslaagde dag Femke en Nelleke! (…de volgende keer in Eindhoven?!)

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *