Foodlovers

Je hebt weleens dat het meteen met mensen klikt…omdat je iets gemeen hebt bijvoorbeeld. Zo ging het ook met onze ex-buurtjes. Zij kunnen (net als wij) enorm genieten van lekker eten. Toen ze ons een tijdje terug mee uit eten namen (over-de-top smulfestijn) vond ik later op pinterest een leuke quote van Julia Child. Het plaatje leidde naar een tutorial om al knippend en plakkend de quote zelf te maken. Ik besloot dit digitaal te doen.

De template van de letters kun je hier vinden. Verder zocht ik er mooie food-plaatjes bij in verschillende kleuren. In photoshop kun je de letters 1 voor 1 selecteren en de foodplaatjes 'erachter' plaatsen. Hierdoor kun je het beeld persoonlijk en groter maken in dit geval voor aan de muur bij 'people who love to eat'! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *