, ,

Oktober op instagram

Het is alweer november. Wat gaat de tijd snel. Oktober was een volle maand met prachtig herfstweer, een heerlijk tripje Berlijn, snel groeiende kids en veeel te doen. Ik maakte deze collage van een paar van mijn instagramfoto’s van oktober. Ik genoot van leuke projecten, nieuwe contacten en evenmenten van deze maand, maar merkte ook dat het ‘alles willen’ en het dan ook 100% procent willen een hele uitdaging is. Toch kijk ik ook weer uit naar november met de gezellige voorbereidingen voor de feestdagen, gevarieerd werk en alweer veel plannen. Hoop dat jullie ook een mooie maand november hebben!

Beeld November via Pinterest (via Linnea Kuczerski)

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *