,

IGtour Eindhoven!

Zoals ik al eerder aankondigde hier, organiseerde ik afgelopen zaterdag samen met Willemijn een Instagram-tour in Eindhoven. Met 7 meiden (bloggers en instagrammers uit het hele land) bezochten we een aantal hotspots in Eindhoven!

We ontmoetten elkaar ’s ochtends bij ’t Koffiehuisje op Strijp-S. Zo ongeveer het leukste en lekkerste koffietentje in heel Eindhoven. Wat leuk om deze meiden weer eens te zien, of nu eindelijk eens offline te ontmoeten. Na dit gezellige opstarten bezochten we op Strijp-S natuurlijk Yksi. Deze inspirerende winkel heeft vooral dutch design, maar ook eigen ontwerpen en er zijn wisselende exposities. (Die kerst-pion vond ik te gek!)

 

Toen een bezoekje aan de leuke winkeltjes in de Urban Shopper en een paar deuren verder de conceptstore Out of the blue, waar het draait om slow shopping.

 

We lunchten heerlijk bij Piet Hein Eek. Een gave omgeving waar je lekker kan eten en een kijkje kan nemen bij de werkplaats, showroom en winkel van deze bekende ontwerper. Willemijn en ik werden verwend met lieve (zelfgemaakte) kadootjes!

v.l.n.r. Margo, Nelleke, Femke, Anneke, Ik, Anki en Willemijn.

 

Op hetzelfde terrein zit het fantastische, kleine patisserie-zaakje Pinkie. Een feestje om hem te bezoeken en zijn chocolade creaties te proeven!

 

We reden vervolgens naar het centrum voor de laatste 2 adresjes. Eerst de Jannissima conceptstore. Een mooie ruime winkel met duurzame producten met een eigen verhaal. Eigenaresse Jannita verraste onze Nelleke met een fantastische giveaway!

 

De regen kon de pret niet drukken en we vervolgden onze route naar de prachtige winkel van Willemijn en Ellen. De You are here conceptstore is een prachtige mix van verrassende merken en hedendaags design. Ik schreef er al eerder over hier.

Na de onvermijdelijke aankopen dronken we ter afsluiting wat bubbels en toverderden 1 van de te gekke paskamers om tot photobooth, voor een laatste kiekje van deze te gekke dag! Iedereen kreeg een goed gevulde goodiebag mee naar huis waar zelfs de o-zo-mooie HAY kandelaar in zat; aangeboden door You are here! Dat was zelfs voor mij een grote verrassing!

 

Ik heb genoten van een dagje op pad met deze inspirerende mensen en tevens gelijkgestemden! Wat ontzettend leuk om jullie beter te leren kennen en het enthousiasme te delen! Blij dat het zo in de smaak viel!

Nogmaals bedankt voor alle attenties en verwennerij! (You are Here (kaarten, kandelaar, magazine), Jannissima (keycord,armbandje), Nelleke (geometrische hangers), Anki (Liefde-poster!), Anneke (de xmas-lettertjes) en Margo (notitieblokje).  

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *