,

Merry Christmas!

 

We maakten dit jaar (net als vorig jaar) zelf een kerstkaart met een knipoog. Het in elkaar zetten van het snoephuisje van Ikea was een aardig klusje (lees: nagenoeg onmogelijk voor iemand met weinig geduld) en het fotograferen van 2 draaikonten lukte ook maar net… Maar met die 2 elementen is slechts een beetje photoshop nodig om dit kaartje in elkaar te zetten. Voor Noa was ‘ie overtuigend genoeg; ‘Daar wil ik wel wonen mama’!

 

Ik wens al mijn lieve bloglezers hele fijne kerstdagen toe, met veel liefde, gezelligheid en lekkers! Geniet ervan!

This year we made our own christmas card with a twist  (just like last year) It was kind of challenging to put the Ikea gingerbread house together and also getting Noa and Max photographed while standing still for a moment… But when it worked out well, the cardmaking was easy. With a little photoshop Noa was convinced that it would be possible for her to live in a house like this!

 

I wish all my sweet blogreaders a very merry, loving, cosy and tasteful christmas! Enjoy it! 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *