Oudjaar 2013

Voordat ik een blog had, en wel veel bloggers volgde, leek het me zo mooi om online te documenteren wat je zoal doet in een jaar. Bij Anki zag ik elk jaar de mooiste jaaroverzichten voorbij komen (zo ook dit jaar). Nu ik zelf afgelopen jaar zowel op dit blog als op Instagram het een en ander gedeeld heb, besloot ik ook 2 collages met wat hoogtepunten te maken. 

Het eerste half jaar stond in het teken van de komst van Max. Ik was die dikke buik zo zat en we waren dolgelukkig toen hij er eenmaal was. Ik ontdekte het fantastische Stockholm, Noa werd 2 jaar, we maakten een speeltentje en genoten van veel voorjaarszon!

 

In het tweede half jaar was de zomer warm en waren we een heerlijke week met familie aan zee. Noa bleek een echt strand-kind. Ik legde Max zijn ondeugende koppie vast bij Piet Hein Eek en genoot van een paar heerlijke dagen Berlijn met Dragan. De feestmaanden zijn volop gevierd tot groot genoegen van Noa. Verder beleefde ik een erg geslaagde instatour met inspirerende medebloggers en een super 2e kerstdag in Antwerpen met Noa die dikke knuffels uitdeelde.

Heerlijk om terug te kijken op zo’n prachtig jaar. Er waren teveel mooie momenten om op te noemen. Ik werkte veel; Bubblemint kreeg vorm, ik deed mooie klussen, blogde regelmatig en leerde dit eerste jaar al enorm veel inspirerende mensen kennen! We genoten van het leven met 2 gezonde, prachtige kids en beseffen ons hoe goed we het hebben! Hopelijk hadden jullie ook een mooi jaar, laten we hopen dat 2014 maar net zo mooi mag worden!

 

I always thought one of the best things about blogging is documenting your life and being able to look back on it. I love the way Anki looks back on her year. So this year, as a blogger, I’ve also picked some highlights!

The first half year was all about Max being born! I was sick of being huge and over the moon when he was finally here. I visited Stockholm, (what a gorgeous city) and Noa turned 2! We also made a little playtent and enjoyed the warm spring days!

The second half was filled with a hot summer, some great familytime at the beach (Noa loved it!) and a trip to Berlin with my love! We celebrated birthdays, Sinterklaas and Christmas and in between held an instatour with talented co-bloggers! This year was great, too many highlights to show here. I worked hard, started Bubblemint, got assignments, blogged on a regular basis and met a lot of inspiring people already! We enjoyed life with 2 healthy, beautiful kids and feel very blessed! Hope your year was great too! Let’s hope 2014 will be as fantastic as last year! Cheers!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *