New year!

Het nieuwe jaar is begonnen! Wij pakten nog wat vakantie-tijd. Na een gezellig oud op nieuw met weinig slaap (blijkbaar houden meisjes van 2 het best vol tot 01.15 …!) was er afgelopen week eens tijd om flink te ruimen. Alle kerst eruit en een schoon en rustig huis terug, dat geeft ruimte! Ik werkte wat (saaie administratie dingen die ik eigenlijk altijd uitstel..) en genoot van het staartje van de kerstvakantie met de kids!

Ik kwam er achter dat ik afgelopen jaar precies 100 blogposts heb gemaakt (ik startte in april) en besefte me hoeveel het me al heeft gebracht! Het is heerlijk om te doen en ik waardeer jullie bezoekjes en reacties enorm! Vandaar voor iedereen die me zo trouw volgt deze nieuwjaarsknuffel en wat wijze inspiratie die ik vond. Hopelijk hebben jullie ook een fijne start van een heel mooi 2014!

The start of a new year! After a really good NYE with not that much sleep for all of us, we took some time to clean out the house. Out with christmas in with some space for a fresh start. I worked a bit and we enjoyed the last days of our holidays together with the kids. I noticed that I made 100 blogposts last year (started in april). Wow! I loved it and appriciate all your visits and comments a lot! Thanks for following! A big newyears-hug with some wise words I found! Hope you all have a great start of a very happy 2014!

Illustatie door Natalia Pastukhova via Behance, Words via pinterest

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *