Uppercase magazine

Ik ben dol op magazines. Vooral op van die prachtig vormgegeven exemplaren met een verrassende en inspirerende inhoud. In Nederland hebben we er gelukkig een boel die de moeite waard zijn, maar als ik in het buitenland ben ga ik altijd op zoek naar de uniekere pareltjes. Het Canadese magazine Uppercase is keer op keer een schot in de roos!

Dit hoogstandje qua grafisch vormgeving schenkt met name aandacht aan design, illustratie, kunst, handwerk, trends en typografie en geeft inspirerende creatieven de kans om wat van zichzelf en hun werk(wijze) te laten zien. Naast het feit dat al deze facetten mijn interesse hebben, is werkelijk alles aan dit tijdschrift mooi en wil je het gewoon hebben zodra je het vasthoudt (..ik tenminste 😉

Janine Vangool, de drijvende kracht achter Uppercase geeft naast magazines ook nog boeken uit die een bol staan van creatief talent. Nieuwsgierig geworden? Op hun site en blog lees je meer over al dit moois. 

I’m crazy about magazines. In Holland we are lucky to have some very good ones, but when I’m abroad I’ll search for the gems out there. I’m always falling for the Canadian Uppercase Magazine! Such a beautiful designed and inspiring magazine full of (graphic) design, art, crafts and creative entrepeneurs. I love al these aspects but besides that, everything about this magazine is pretty! When you get your hands on it you just want to have it (…at least I do 😉 Initiator Janine Vangool also publishes books full of creative talent and inspiration. Wanna see more? Visit their website and blog!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *