Nieuwe site!

Vorig jaar startte ik met bloggen op een ‘zelfgebouwde’ site en was dolblij dat ik eindelijk van start kon. Ondanks wat haperingen heb ik meteen al erg veel plezier in het bloggen gehad en ontzettend veel leuke en inspirerende mensen leren kennen in dit wereldje! Tegen het einde van het jaar kreeg ik steeds meer reacties van jullie (lezers) dat mijn site niet goed bereikbaar was, dat ik niet te volgen was met Bloglovin’ en dat reacties vaak niet werden geplaatst. Zo jammer! Inmiddels ben ik er wel achter dat bloggen een heerlijke uitlaatklep voor me is en dat ik ook enorm geniet van het werken als zzp’er, dus werd het tijd voor verandering!

NWsite

Casper hielp me met het opbouwen van mijn site in WordPress, een systeem dat alles veel makkelijker (en beter) gaat maken. Tenminste, dat is de bedoeling! Ik puzzel de komende tijd wat met het systeem, maar ben ervan overtuigd dat dit gaat werken. Ik ben erg happy met de verbeteringen zoals ik die al aangaf in het plaatje hierboven en helemaal blij dat ik voortaan zelf (kleine) veranderingen kan aanbrengen op mijn site. Het enige nadeel van deze verhuizing is dat ik alle ‘oude’ reacties van jullie kwijt ben… Daar baal ik wel van, want ik heb ervan genoten te merken dat mijn blogs gelezen en gewaardeerd werden. Hopelijk zullen er weer vele volgen! Dank en complimenten voor Casper, die met veel geduld ervoor zorgde dat ik weer een grote stap heb kunnen maken met Bubblemint!

I started blogging in 2013 and was thrilled I had a website made just for me. Despite some difficulties I enjoyed blogging very much and loved all the inspiring people I met here. But things got worse and people kept telling me that my Bloglovin’ didn’t work, that comments wouldn’t show and my site was difficult to reach. That’s why I asked Casper to help me build a new WordPress site! This will make things a lot easier and better! The only downside is, that in the process I’ve lost all the previous comments! I’m sad about that becaused I’ve enjoyed them very much! Hope soon new ones will follow! Thanks Casper for your patience and helping me to take the next step with Bubblemint!

Follow my blog with Bloglovin
 

 

19 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *