, ,

Max 1 jaar!

Vandaag werd Max alweer 1 jaar! Wat is de tijd gevlogen en wat is het heerlijk om ons mannetje te zien groeien! Ik maakte vorige week een foto van hem in zijn bedje vol ballonnen. Deze gebruikte ik voor de uitnodigingen en traktaties op het kinderdagverblijf.

Max 1 jaar

Vandaag was een ‘gewone’ werkdag voor ons. Wel startten we natuurlijk in alle vroegte met cadeautjes op bed en samen ontbijten in een huis vol slingers en ballonnen. Komend weekend zullen we verder feesten 😉 We bouwden nog even met de nieuwe blokken en moesten ons alsnog haasten om op tijd op het kinderdagverblijf te zijn om ook daar nog maar eens voor Max te zingen en de kleintjes te trakteren.

Max1jaar3

Max1jaar5

Max1jaar4

Ik maakte deze traktatie gisteravond nog even snel. We haalden doosjes krentjes (met yoghurtlaagje) van de Hema in huis en ik maakte daar in photoshop een passend en persoonlijk hoesje omheen. Even wat snijden, ritsen en plakken en Max had een leuke en persoonlijke traktatie. Ondanks dat het weinig moeite kostte, kreeg ik er erg leuke reacties op. Ik besloot mijn nieuwe site met bijbehorende mogelijkheden maar eens te gaan benutten en maakte voor jullie 2 templates voor als je dit projectje zelf eens  wil maken!

Klik op het linkerplaatje (.PSD) voor het photoshop-bestand. Hier staan de hulplijnen in en met wat basiskennis kun je er gemakkelijk je eigen foto’s en tekst in zetten. Als dit lukt, zul je het overzetten naar A4 en het meerdere malen kopieren van je ontwerp ook wel kunnen 😉

Klik op het rechterplaatje (7x .jpeg) om een a4-tje te downloaden waar al 7 lege templates in jpeg op staan. Deze kun je (ook zonder kennis van photoshop) downloaden, printen, de hoesjes met de hand versieren (bijvoorbeeld met je kind samen) en vervolgens om de doosjes plakken.

BMtemplatekrentjesPSDlink7xtemplatekrentjesJPEGlink

Hopelijk werkt het allemaal. Ik ben benieuwd of jullie er wat aan hebben. Ik vond het in ieder geval een leuk klusje met dito resultaat!

Max turned 1 today! He’s growing up so fast! We didn’t have much time to celebrate, but next weekend we will 😉 I made this picture of him in his bed full of balloons and used it to make his invitation and treats for daycare. They turned out quite nice and therefor I decided to make 2 templates in case you want to make these yourself someday. Using the little boxes with raisins form Hema, you can download the template to make your own wrap. The .psd file is customizable in photoshop with guidelines and all. If you’re not familiar with photoshop you could download the jpeg-file, print teh sheet with 7 empty templates and decorate these by hand (perhaps with your kid?). Hope you’ll enjoy it!

6 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *