,

Max’ feestweekend

 

SONY DSC

And the party continued… In twee etappes kwamen dit weekend lieve vrienden en familie een taartje eten voor Max’ verjaardag. Max zelf vermaakte zich prima, maar van het jarig zijn kreeg hij nog niet veel mee, zoals te zien is op bovenstaande foto 😉

Met op vrijdagavond een zieke chefkok in huis, ben ik zelf maar voor meesterbakker gaan spelen. Ik maakte een grote taart waar we het hele weekend mee vooruit konden. Het recept voor de basiscake vind je hier. Deze cake sneed ik doormidden en smeerde er een laagje jam en roomkaas-crème tussen. Met de crème overdekte ik later de hele cake. Door witte fondant (van de hema) uit te rollen en eroverheen te leggen krijg je de taart mooi strak. Het versieren is een klusje waar Noa en ik ons graag aan wagen. Dit keer werd het taart-confetti die ik al eerder deze week met Noa maakte van (zelf-)gekleurd fondant.

Max1jaar2d

Max1jaar2f

Na de kleurtjes die Noa koos, hebben we er voor Max nog maar wat stoerdere kleurtjes bijgemaakt 😉 We maakten zo’n soort taart vorig jaar al eens toen Noa 2 werd, zie hier.

Max werd goed verwend en ondanks dat hij niet helemaal fit was heeft hij van alle aandacht genoten. Hij stapte vrolijk rond alsof hij zich bedacht had dat hij met 1 jaar wel kon gaan lopen..dat lukte nog net niet helemaal 😉 Ook alle felicitaties hier en op instagram waren superlief, dank jullie wel!

SONY DSC

Max1jaar2g

This weekend was one big party for Max! Altough he was a bit ill, he enjoyed all the attention. We made a big cake and used a creamcheese filling. Noa and I decorated te cake with homemade cake-confetti. Last year we made a cake like this for Noa’s 2nd birthday. You can see it here. We loved having family and friends over and I got a lot of sweet birthday wishes here and on instagram. Thank you all!

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *