,

ShowUp februari 2014

Ik besef heel goed wat een voorrecht het is om zoveel moois en nieuws in zo korte tijd te zien. Bezocht ik vorige week nog Parijs, afgelopen maandag was de vakbeurs ShowUp aan de beurt. Een tof event in de Kromhouthal in Amsterdam waar mooie merken, ontwerpers en webshops hun nieuwe collecties showen. Om heel eerlijk te zijn ging ik er vanuit dat het na de impact van Maison et objet hier wat tegen zou vallen. Maar niets bleek minder waar! Ik zag wederom nieuwe merken, producten en adresjes (van eigen bodem!) die me blij verrasten!

showUp14a

&Klevering heeft altijd veel moois en hoewel ik hun nieuwe producten al gezien had, maakte deze tafel me opnieuw blij…ik heb zin in het voorjaar!

showUp14b

De dames van Wowgoods zijn goed bezig met hun te gekke neon-logo en weer een nieuwe range prachtige producten!

showUp14c

Misschien wel de leukste webshop van Nederland PSikhouvanjou liet precies de producten zien waar ik als een blok voor val…Nieuwe melamine bordjes met illustraties van Helen Dardik (leuk!!) en Nesting dolls van Sketch.inc (…ik vind werkelijk alles wat zij maakt mooi!)

showUp14g

Nordic Child verkoopt merken als ISAK en Littlephant die je op niet veel plaatsen vind. Scandinavische producten met prachtige kleuren en designs. ISAK is favoriet!

showUp14d

Wow! Wat een fijne nieuwkomer! Wow-foryou maakt producten met mooie zeefdruk prints. Van stationery tot textiel in frisse kleuren!

showUp14f

Designer Floor Nijdeken stond met zijn Crossover Collectives (tevens zijn afstudeerproject) centraal in de grote hal. De enorme borduurinstallatie die hij bedacht en ontwikkelde heeft als doel om interactie tussen mensen (generaties) te faciliteren. Een mooi initiatief waar iedereen aan kan schuiven en aan deel kan nemen.

showUp14e

Jurianne Matter, bekend en populair door haar papierdesigns, presenteerde vers van de pers haar nieuwe collectie. Echt nieuw… zowel keramiek als textiel! Gaaf dat het hier al te zien was!

showUp14h

De collectie van Engel is eigenlijk altijd een feestje! Mooie, vrolijke producten en designs en weer feestelijke nieuwe items die je blij maken!

Ik bezocht ShowUp een half jaar geleden ook en blogde erover hier. Het was erg inspirerend dat naast de nieuwe deelnemers ook de ‘bekenden’ met veel nieuws kwamen waardoor het echt weer een erg leuke en inspirerende beurs was om mee te maken!

I’m definitely aware of the fact that it’s a great privilage to see so much beauty in such a short period of time. After visiting Maison et object last week in Paris, I went to ShowUp on monday, in the Kromhouthal in Amsterdam. To be honest I didn’t expect to see much more after the overload in Paris, but I was surprised when I got there! A lot of new collections, brands and designs were displayed! I mentioned a few of my favorites here. I loved the fact that participants I saw in the previous edition came up with a lot of new stuff and of course it was cool to meet the newcomers! 

5 antwoorden
  • Bubblemint
   Bubblemint zegt:

   Thanks Becky! I just realized most of my text is in dutch, but just so you know; I was excited to see your products there…as you know I’m a big fan of your work. Have a nice wekeend! x

   Beantwoorden
 1. LNNK
  LNNK zegt:

  Wat een heerlijke beurs moet dat zijn geweest. De spullen die je hierboven deelt zijn allemaal mijn smaak. En PSikhouvanjou is ook een van mijn favoriete shops 🙂

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *