,

Citylove voorpret!

Als je mijn blog al wat langer volgt zul je weten dat ik gek ben op stedentrips. Ik geniet van de inspiratie, mogelijkheden en nieuwe ontdekkingen die ik in grote steden opdoe. Elk jaar probeer ik er twee te zien. In 2013 bezocht ik Stockholm en Berlijn. Ook de eerste van dit jaar staat weer vast! Let’s visit…

Helsinkivoorpret

…Helsinki! Na eerdere Scandinavische toppers als Kopenhagen en Stockholm kon Helsinki niet achterblijven. Ik ga weer op zoek naar de tofste plekjes en adresjes om inspiratie op te doen en natuurlijk later hier te delen. Het mooie is dat ik mijn voorliefde voor steden deel met mijn lief (met wie ik er meestal in het najaar op uitga) maar ook met mijn moeder, van wie ik veel creativiteit en zwak voor (Scandinavisch) design meegekregen heb. Met haar geniet ik in het voorjaar van een paar dagen city-inspiratie. Ik kan niet wachten!

Ben je ooit in Helsinki geweest en heb je tips voor me? Ik hoor ze graag!

Beelden via Pinterest, Images from Pinterest

As you might have noticed reading this blog, I love big cities! I try to visit 2 cities each year for the heaps of inspiration they brings me. After visiting Stockholm and Berlin last year, this spring Helsinki is on the menu! I love Scandinavian cities and will try to find Helsinki’s best hotspots and shops and blog about it here afterwards. I’m lucky to share this city-love with my man (who joins me on a trip later this year) and also with my mom! She’s very creative and loves Scandinavian design, so I’m really looking forward to a few days in Helsinki with her! If you have any tips or hotspots I don’t wanna miss out on in Helsinki, please let me know!

5 antwoorden
  1. Marjolein
    Marjolein zegt:

    Geen goede tips, want ik was er 10 jaar geleden. Ik heb toen echt genoten van de stad! Vriendelijke mensen, relaxte sfeer… Ik zou zo terug willen. Veel plezier!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *