, ,

Bråkig collectie

Brakig1

Ik weet het, de meesten van jullie hebben al lang kennis gemaakt met de nieuwe, tijdelijke designcollectie Bråkig van Ikea. Wellicht al ingeslagen of je bent ermee overspoeld op instagram. Toch maak ik deze blogpost, omdat ik vlak voor het weekend de hele collectie compleet opgebouwd zag bij Ikea Eindhoven en (zoals verwacht) als een blok viel voor de meeste producten! De collectie is ontworpen door Artrebels, en is zo tof! Erg leuk om hier wat meer te weten te komen over deze samenwerking!

Brakig2

Brakig3

Nadat ik al vroeg het te gekke dienblad had gescoord, werd ik nu alsnog verleid door wat additionele Bråkig-items. De kleuren en prints zijn prachtig bij elkaar en geven een instant voorjaars-gevoel. De collectie is alleen in de winkels te verkrijgen en dus niet online. Mocht je het gemist hebben, neem zeker even een kijkje!

Brakig4

I know that most of you are already familiar with the new, temporary designcollection Bråkig by Ikea. You might have shopped some items by now or otherwise be overwhelmed by all the images on Instagram. Nevertheless I had to make this blogpost because I ran into the whole Brakig section at our local Ikea and (as expected) fell in love with most of it… The collection was designed bij Artrebels, here you’ll find out more on this great collaboration. After buying the cute pink tray earlier, I now got seduced by a few more products which I couldn’t resist. The Bråkig collection is only available in stores, check it out if you missed it!

2 antwoorden
 1. Pim
  Pim zegt:

  Lonneke je enthousiasme werkt aanstekelijk…
  Dat je als een blok valt voor de nieuwe collectie kan ik begrijpen vergelijk het maar met wat Ikea nu in huis heeft ongelofelijk hoe kleur en stijl een periode kenmerkt…
  Wij staan elke zaterdag in Eindhoven op de Lichtstad markt met een kraampje, ontwerpen uit mdf. en berken triplex raam decoraties….
  as. Zaterdag ook nog op de Feel Good Market op strijp S…wie weet kom je eens langs en kijk je wat wij zoals ontwerpen…groeten ..
  Pim
  Ps. Vergis je niet, maar ik werk al dertig jaar samen met m’n vrouw als ontwerper van wenskaarten en raam decoraties…:-))

  Beantwoorden
  • Bubblemint
   Bubblemint zegt:

   Dank je voor je reactie Pim. Wat leuk dat jullie op de feelgoodmarket staan. Ik hoop nog even te kunnen gaan. Succes in ieder geval.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *