Snowtime!

Oostenrijk2a

We hebben een paar heerlijke dagen Oostenrijk achter de rug! Lekker weer eens in volle vaart op het snowboard, hele dagen buiten zijn, verse sneeuw, heerlijk eten en drinken, ouderwetse apres-ski, en vooral veel gezelligheid! We bezochten lieve vrienden die een heerlijk huis in Oostenrijk hebben. Wat een geluk om daar met hun een paar dagen te mogen vertoeven!

Oostenrijk3

Oostenrijk4

Dit prachtig ruime en gezellige Chalet Silbertraum is ook te huren via deze site.

Oostenrijk5

Oostenrijk6

We enjoyed some lovely days in the Austrian snow! Snowboarding all day, lots of fresh snow, delicious food and apres-ski like back in the days 😉 We visited sweet friends in their pretty and cosy chalet (also for rent here). We felt very lucky to spend these days in such good company and in such a great environment!

4 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *