Liebster Award

lieb

Vorige week werd ik verrast door Sabine van momentstolivefor.com, die me de Liebster award gaf! Een bloggersaward om nieuwe blogs (met minder dan 200 volgers op Bloglovin’) te ontdekken en in de spotlight te zetten. Wat een eer! De bedoeling van deze award is dat je vragen beantwoord en op jouw beurt nieuwe vragen maakt voor blogs die jij de Liebster award uitreikt. Al met al een vrij omvangrijke procedure…ik ben zo vrij geweest om het wat te vereenvoudigen. Vooral om het haalbaar te maken (met de eeuwige tijdsdruk van mijn to-do lijstje), maar ook omdat ik het idee erachter deze award wel erg waardeer en gave kleinere blogs ken die echt de moeite waard zijn!

Om te beginnen probeer ik de meeste vragen die Sabine voor me had (het zal voor zich spreken) met onderstaande collage te beantwoorden. Kort gezegd, een greep uit mijn favorieten 😉

PhotoGrid_1394996356588

(Reizen/ stedentrips – mijn liefsten – uit en thuis – design en ander moois – Bubblemint)

Verder vroeg Sabine me: ‘Wat vind je het leukste aan bloggen?’

Ik blog nu bijna een jaar en merk dat ik meer stil sta bij al het moois in mijn leven. Het tempo ligt vaak zo hoog, dat je bijna zou vergeten de kleine geluksmomentjes te zien. Door erover te bloggen heb ik oog voor al het moois om me heen (ook als ik erop terugkijk), en dat maakt me erg gelukkig en dankbaar! Daarnaast heeft het me verrast hoeveel inspirerende, creatieve, gelijkgestemde en superlieve mensen ik heb ontmoet door dit blog. Dat is echt een van de leukste dingen!

Tenslotte een paar van mijn favoriete blogs die de Liebster Award dik verdienen! (Ik vergeet er vast nog veel…)

wimketolsma.nl

mireilleenco.nl

mydailygarbage.nl

urbanmoms.nl

joelix.com

moodkids.nl

hellobettyblogt.wordpress.com

pimpelwitstyling.blogspot.nl

Lieve Liebster Award winnaressen, doe ermee wat je wil (hier vind je eventueel de oorspronkelijke regels). Ik vind jullie blogs in ieder geval heerlijk om te lezen!

 

Sabine from momentstolivefor.com surprised me last week by handing me the Liebster Award! This Award puts new smaller blogs in the spotlight (blogs with less then 200 followers on Bloglovin’) What an honour! The idea is that you answer some questions and then make new questions for the blogs that you nominate. All together quite a bit of work.. I hope people don’t mind me simplifying the concept a bit (due to my neverending to-do list) because I do like to join and appreciate the thought behind the Liebster Award! I tried to answer most of Sabine’s questions about my favorites with this photocollage. She also asked me what my favorite thing about blogging is. Well besides it makes me take time to see all the beauty in my own life (that makes me very happy and grateful!) I really enjoy the fact that through blogging I meet the nicest, most inspiring and creative people! I love that! I also shared with you some great blogs I think deserve the Liebster award as well! 

6 antwoorden
 1. Sabine
  Sabine zegt:

  Hey Lonneke,
  what a cool idea to answer the questions via a photo collage. This is so fun! And thank you for the english version of your dutch post, so I could read it too. 🙂 Love your answer.
  Greetings from Germany, Sabine

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *