‘Happy Meal’ Granny style

Ik laat hier regelmatig wat zien van de Happy Meal etentjes die we elke maand in een van onze huishoudens organiseren. Vorig weekend verzorgden mijn ouders een prachtig ouderwets en truttig etentje; geheel in opa & oma-stijl. Het plaatje klopte zo goed, dat ik weer eens wat fotootjes deel.

HMGranny1

HMGranny2

HMGranny3

Op het menu stond de zondagse soep die mijn omaatje vroeger elk weekend zelf maakte, in een heuse soepterrine opgediend. Verder draadjesvlees met verse rode kool en puree, en tot slot ijs met geflambeerde kersen (echt slow cooking dus!) Het was ouderwets lekker en gezellig!

HMGranny4

 

Every now and again I share some of our monthly Happy Meals conceptual dinners here. Every month we eat at one of our households (ours, my brother’s or my parents’) and we cook and style by a theme or concept. This month my parents threw an oldfashioned, granny-style dinner. The whole concept (food, menu and styling) were so spot on, I thought I’d share 😉 We had homemade soup, exactly the way my grandma used to make every sunday. Then stew with red cabbage and mashed potatoes and as a dessert icecream with cherries served flambé. Now that’s slow cooking! We had a lovely, granny-styled dinner.

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *