,

In de 101 woonideeën!

101a

Op Instagram deed ik laatst mee met de actie #101buitenwonen van het inspirerende woonblad  101 woonideeën.  Deze acties zijn erg leuk en laagdrempelig om aan mee te doen. Je plaatst een foto met de juiste hashtag en je doet mee. De beste inzendingen worden gekozen en krijgen een vermelding in het magazine. Ik zat ooit al bij de winnaars van een eerdere actie en dit keer zat ik er weer bij! Wat een eer, hartstikke leuk!

101b

Ik plaatste een foto van een kleine Noa in haar klaptentje dat we zelf maakten. Ik schreef er destijds een blogje over en krijg er altijd veel leuke reacties op. Heel gek, maar heb ineens zo veel zin in lange zomerdagen buiten 🙂

The inspiring magazine 101 woonideeën was searching for outdoor living inspiration and asked their followers to upload their pictures with #buitenwonen. The best pics were chosen and just got published in their magazine. I’ve won once before, and love the fact that my photo was picked again! So nice! I put up a picture of a tiny Noa in her new playtent we made. I blogged about that project here and still get lovely reactions to it. I’m so looking forward to long warm days in the garden!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *