,

PopUp design in de Bijenkorf

‘The things we make’ is een erg toffe design Popup Store die alleen deze week te vinden is op de 2e etage van de Bijenkorf in Eindhoven. 21 studenten van de Design Academy in Eindhoven (afdeling Man & Activity) presenteren en verkopen deze week hun zelf geproduceerde designs. Een prachtig concept dat de ontwerpers en consumenten dichter bij elkaar brengt!

Popup1

Popup2

Popup3

Elke dag is minimaal 1 van de ontwerpers aanwezig om je meer te vertellen over de producten. Een unieke kans om iets bijzonders te vinden en te kopen van de ontwerper zelf. Hoewel ik meerdere dingen prachtig vond, kocht ik de ‘Fragile’ van de Japanse ontwerper Takahiro. Zijn ontwerp maakt van een drinkglas een vaas. Zijn idee erachter is dat ‘fragile’ vaak niet handig is voor gebruiksvoorwerpen, maar juist zo mooi. Hij vond een materiaal dat bij warmte hard wordt en maakte deze vorm om op een drinkglas te zetten. Deze design Popup Store is vandaag en morgen nog te bewonderen (t/m 20 juni), dus je moet snel zijn!

Popup5

At the Bijenkorf in Eindhoven there is a one week design popup store: ‘The things we make’! 21 designers of the Design Academy (department Man & Activity) will show and sell their selfmade design in person for only one week. I love this concept as it narrows the gap between the designer and consumer as well as it gives us the chance to buy something unique directly from the designer, learning all about the thought behind the product. I loved lots of the showcased items, but bought the Fragile vase of Japanese designer Takahiro. You must be quick if you want to visit this popup, it’s only open unitil the 20th of june!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *