,

Zomaar even Antwerpen!

Antwerpen

Van die dagen, waarop je niks hebt staan en je weet dat je met 2 kleintjes thuis aan werken toch niet toekomt. Ken je ze? Zo besloten we woensdagochtend om met Oma een dagje Antwerpen te doen. Waarom niet? Altijd heerlijk om in deze stad te zijn!

Antwerpen1

Antwerpen2

Ik blogde al eerder over mijn favoriete adresjes, en deed ze ook nu weer aan. Om er nogmaals wat toppers uit te halen: Espoo! Beide filialen in dezelfde straat zijn werkelijk prachtig. Bovendien is het nu sale, dat maakt het nog net wat leuker!

Antwerpen3

Antwerpen4

Moose in teh city zit naast de HAY winkel, daar wil je zeker even zijn! Ook conceptstore Henry deden we weer even aan. Ondanks dat de foto blurry is (normaalgesproken halen die mijn blog niet) kon ik het toch niet laten om Noa’s blije koppie erbij te plaatsen. Heerlijk zo’n ongepland uitje, zeker als de kids het nog zo makkelijk doen.

Antwerpen5

On a wednesday without any plans…(well a lot of work, but you know you won’t get that done because two little ones are running around) we decided to go to Antwerp. It’s not that far, and grandma came with us so why not? I love acts like these. I’ve blogged before about my favorite spots in this city, so I mostly went there. To sum up again, see Espoo! Both shops in the same street are so worth visiting. Then Moose in the city and the HAY store nextdoor are also mustsee shops. Over at conceptstore Henri, Noa was happy to test the furniture. The picture is blurry (normally a no-go) but too cute not to post. I love days like this especially because the kids still do so well!

2 antwoorden
  1. Yvonne en Rinus
    Yvonne en Rinus zegt:

    En oma kon de afgeprijsde deken van Donna Wilson echt niet laten liggen bij Espoo! Wat een aanwinst voor op de bank 🙂

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *