Bruiloft!

TrouwenTE2

Het was deze week erg rustig op mijn blog. Een beetje te rustig naar mijn mening, maar meer zat er simpelweg even niet in. Na een volle werkdag in Londen, verschillende afspraken voor een spannende klus en de voorbereidingen voor de bruiloft van mijn broer heb ik maar geaccepteerd dat een aantal dingen even moesten wachten. Maar nu de trouwdag gister helemaal goed is verlopen, wil ik toch even een paar kiekjes delen van dé dag van dit prachtige stel!

TrouwenTE3

In de afgelopen weken maakte ik met het aanstaande echtpaar de uitnodigingen, naamkaartjes, gastenboek en overige details op in dezelfde stijl. Noa en Max werden gevraagd om bruidskindjes te zijn en de ringen te brengen, een taak die Noa erg serieus nam en voorbeeldig uitvoerde. Max was zoals verwacht wat minder geconcentreerd en hem hielden we zoet met autootjes, boekjes en koekjes. Vooral de bruidsauto maakte erg veel indruk op hem (blijkbaar echt een jongensding, auto’s zijn het helemaal!).

TrouwenTE1

TrouwenTE4

Alles verliep prachtig en na de kids bij lieve vrienden gebracht te hebben schoven we aan voor een heerlijk, bijzonder diner en daarna een topfeest bij Zarzo in Eindhoven. Wat een te gekke plek overigens, ik zal er nog eens terug moeten voor een apart blogje ben ik bang 😉

TrouwenTE5

It’s been a bit too quiet here lately since this last week was so busy! I’ve worked one day in London, had several appointments for an exciting project and did the last preparations for my brother’s big day! He got married yesterday! Since it was such a lovely day, I’ll share a few pics of this handsome couple’s wedding day here. I the past few weeks we’ve been busy creating invitations, name cards and other details in the same style to make everything match and look good. Noa and Max were asked to bring the rings, a task that Noa took very seriously, and managed to do very well. Max on the other hand was not very focused but we kept him busy with cars, books and cookies 😉 He was totally crazy about the wedding car by the way (he’s clearly a boy that loves cars..) After leaving the kids with sweet friends we had a great and special diner and party at Zarzo in Eindhoven. What a cool spot is that! I think I need to go back real soon to make a separate blog 😉

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *