,

Camping Food!

We verbleven de laatste tijd samen met vrienden op een heerlijke camping in de buurt. Op één hele natte dag na hebben we prachtig weer gehad en genoten we van het simpele leven buiten. De mannen schotelden ons alles behalve campingfood voor en we verzorgden zelfs een ‘Happy Meal’ vanaf onze kampeerplek!

Camp4

Aangekleed met mooie veldboeketjes die mijn moeder meenam en een alternatieve menukaart werd het een etentje in stijl voor de hele club!

Camp2

Camp3

Camp5

De paella werd het pronkstuk van het diner. Lang leve mannen die lekker koken!

Camp1

Camp8

Camp7

Camp9

We’ve been enjoying the easy camping-life nearby. Apart from one day with (lots of) rain, we were lucky to have mostly sunny days. We basically lived outside, the kids played with their friends and the guys have been cooking us great meals. We even organized a Camping-style Happy Meal for the whole bunch! My mom brought freshly picked flowers, we made an alternative menu and the food was great! We’re happy campers 🙂

4 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *