,

DIY Sprookjesbos

Sprookjesbos2

Net als vele andere kinderen is Noa dol op de actie van Emté supermarkten waarbij je Eftelingfiguurtjes (verpakt in een verrassingsei) kan verzamelen. Ondanks dat wij bij een andere supermarkt boodschappen doen, sparen vele mensen voor Noa mee. Zo verzamelde ze al heel wat figuurtjes. Op zondag, met weinig plannen, maakten we samen een sprookjesbos voor de poppetjes.

Sprookjesbos5

De Sprookjesboom werd van Duplo gemaakt, paddestoeltjes van klei en een snoephuisje van karton en kleurige stickertjes. Oh ja, en het bos (de achtergrond) was een grof verfklusje op een groot vel papier 😉

Sprookjesbos3

Ik maakte wat bospaadjes van tape en Noa zorgde voor de finishing touch met blaadjes uit de tuin! En dan vooral heerlijk spelen! (…en je broertje in de gaten houden zodat hij het niet kapot maakt 😉

Sprookjesbos4

Sprookjesbos1

Last sunday we built a fairytale-forest to play with the Efteling-puppets Noa got from a Supermarket. The fairy-tree was built from lego, mushrooms from clay and the little house from cardboard, decorated with sweets (colorful stickers). Noa painted the forest background roughly and I created some forest paths with washi tape. After adding some leaves from the garden, the Efteling forest was ready and Noa played the rest of the day ‘Efteling’ (and tried to keep Max from breaking it 😉

4 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *