,

Glow 2014

Glow1

Vandaag is alweer de laatste dag van Glow, het jaarlijkse lichtfestival in Eindhoven. Gisteravond liepen we de route door de stad met een heleboel andere bezoekers die ook nieuwsgierig waren. Leuk dat dit evenement zo leeft! We zagen veel moois, al had ik het idee dat het vorig jaar nog net wat groter en indrukwekkender was. Foto’s van vorig jaar zie je hier.

Today was already the last day of Glow, the annual light festival in Eindhoven. Yesterday we walked the route through town with a whole lot of other people! We saw a lot of cool and impressive light art, altough I think last year was a little bigger and even more impressive. See this blogpost for last year’s pictures.

Glow2 Glow3 Glow4 Glow5

Op de route vind je natuurlijk ook veel gezellige kraampjes en terrasjes om wat te eten en drinken. Kortom, gewoon een heel gezellig avondje in onze eigen lichtstad 😉

On this route there are also lots of cosy stands with food and drinks. We had a lovely night out in our own ‘lighttown’!

Glow6 Glow7

4 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *