Noa’s verlanglijstje..

VerlanglijstjeNoa2014a

Hoera! Sinterklaas is weer in het land! Bij ons wordt dit heerlijke feest jaar in jaar uit volop gevierd. Helaas was het eerste schoenkadootje dat Noa kreeg van de goede man, een deceptie…(“…maar ik wilde helemaal geen stickers! Mam, heb je de foto’s wel doorgestuurd naar Sinterklaas?!’)

Al maanden maken we foto’s van alles waar Noa in winkels mee aan komt zetten. ‘We zullen het naar Sinterklaas sturen voor op je verlanglijstje’ is steevast ons antwoord. Nooit gedacht dat ze zou onthouden wat er mee op de foto’s ging, maar Sint moet zich nu toch echt gaan inlezen blijkbaar 😉

Hier een kleine greep uit de collectie van madam’s wishlist, het zal je duidelijk zijn. Gelukkig is Max nog helemaal happy met alles wat wielen heeft!

VerlanglijstjeNoa2014

Exciting times, Sinterklaas is in town! Unfortunately Noa’s first present was a bit of a deception…(‘Mummy…I didin’t ask for stickers! Did you remember to send the pictures to Sinterklaas?!’) Ok, we have been telling her we’d make photo’s of all the stuff she wants in stores (since summer) and send them to Sinterklaas to put on her wishlist. Didn’t really think she’d remember what was on the pics…! So, I think Sinterklaas has got some serious wishlist checking to do! 😉 Here’s a selection of the pictures we made. Luckily Max is still very happy with anything on wheels!

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *