,

Flavourites Live 2014

flavlive14a

Dit weekend vond Flavourites Live weer plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Hier presenteren zo’n 150 leuke webshops zich live en kun je dus eens offline bij ze shoppen. Een event dat ik graag bezoek! Ik zag weer veel bekende shops, en ook weer een aantal nieuwe! De grootste thema’s: ‘make’ (van DIY tot pure ambacht) en ‘celebrate’ (voor elke dag een feestje!). Een kleine impressie van de gezellige drukte.

Flavlive14c

Flavlive14d

Leuk concept van Tafelziel. Een dikke, transparante toplaag voor op je tafel en DIY decoratie voor eronder!

Flavlive14b

Helemaal achterin de grote hal het gezellige Papier Atelier van Monique van der Vlist. Ze lanceerde hier haar nieuwe concept: Happy Makers Blog (aangezien ze binnenkort stopt als art-director van de 101 woonideeën). Men kon hier aanschuiven om van hun aankopen prachtige kadootjes te maken en verschillende workshops te volgen. Superleuk om bij te kletsen met nog meer online bekenden, want ook Wimke en Elske verzorgden deze dag workshops hier.

Flavlive14f

Moois van Dreamkey Design

Flavlive14e

Door de enorme drukte helaas ook minder goede foto’s dit jaar, maar het was erg leuk om er weer bij te zijn! Mijn verslagje van vorig jaar zie je hier.

This weekend I visited Flavourites Live 2014 in Amsterdam. A nice event where 150 webshops present themselves live and where we can shop offline for once! It was very crowded, so not so many good pictures, but I really enjoyed seeing online friends, great and creative webshops! Making and celebrating are the most important themes and we saw a lot of it! Here you can find last year’s report.

8 antwoorden
  1. Karlijn
    Karlijn zegt:

    Volgens mij zag ik je zaterdag langs rennen 🙂 Maar je ging zo snel en ik stond bij een stand te kletsen. Het was mijn eerste keer en ik vond het echt super leuk, volgend jaar weer!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *