,

Bring on the new!

Bringonthenew

Zijn jullie ook aan het genieten van de kerstvakantie? Ondanks dat ik nog moet werken waren de kerstdagen en het weekend heel relaxt en genoten we van het vakantiegevoel. Ik maakte dit bannertje om het nieuwe jaar in te luiden! 2014 was prachtig, ik vat het graag samen in wat fotootjes morgen. We kijken uit naar 2015, vol nieuwe plannen, ideeën en mogelijkheden. Bring on the new!

Wil je het bannertje ook hebben? Hieronder kun je de grote, printable versie opslaan en printen!

2015 bannerL350px

Hope you’re enjoying the holidays! I still have to work, but Christmas and the weekend after were very lazy and relaxt. I made this banner to welcome the new year! 2014 was great for us, I will post a little recap tomorrow. We look forward to a new year full of ideas, plans and possibilities! Bring on the new! If you’d also like to make the banner, this is the printable!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *