,

Thanks 2014!

Collage14a

Wat een heerlijk jaar was 2014 voor ons. We genoten van onze snel groeiende boefjes en maakten van hun verjaardagen een feestje. Ik werkte aan te gekke projecten met Bubblemint (waaronder het DDW Bloggerscafé), wat me erg gelukkig maakte. We bezochten vrienden in de sneeuw, ik ontdekte Helsinki, een beetje Parijs en Londen en we vierden de zomer volop op de camping en aan zee. Ondanks dat het leven vaak druk is en voorbij lijkt te vliegen kan ik me niks meer wensen dan wat ik momenteel heb. Een heerlijk gezin, fijne mensen om me heen (ook dit jaar verrijkten een aantal bijzondere mensen dit groepje), werk doen wat ik het liefste doe en de vrijheid hebben om te kunnen ondernemen, reizen en beleven. Ik voel me vooral dankbaar en hoop dat 2015 eveneens veel moois mag brengen, ook voor jullie! Een fijne jaarwisseling!

Hier kun je het overzicht van 2013 terugkijken. Als je van jaaroverzichten houdt, neem dan vooral ook een kijkje bij de prachtige kwartaalcollages van Zilverblauw!

Collage14b

2014 has been a really great year for us. We loved to see our kids grow and do well and celebrated their birthdays with a good party! I worked on several Bubblemint projects (including the DDW Bloggerscafé), which made me really happy. We visited friends in the snow, got to discover Helsinki, a bit of Paris and London and we had a lazy summer on a camping and by the sea. Despite the fact that time flies and we’re often very busy, I couldn’t wish for anything more. I’m thankful for our wonderful family, great people around us (again adding some special people this year), doing work that I love and having the freedom to create and explore! I hope that 2015 will be another great year, for you guys as well! Have a lovely new year’s eve!

Here’s our recap of last year, 2013. If you enjoy those, make sure to check the beautiful collage’s at Zilverblauw!

5 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *