,

Rotterdam!

Rotterdam1

Om mijn ouders te bedanken voor het altijd klaarstaan en oppassen op onze kids nemen we hen rond de kerst een dagje mee op pad. Vorig jaar hadden we een hele fijne 2e kerstdag in Antwerpen, en nu deden we van de week een dagje Rotterdam. Ik schreef al eens eerder wat over Rotterdam, maar we bezochten dit keer weer wat fijne nieuwe adresjes! Op aanraden van Esther dronken we na een bezoekje aan het oude Noorden, koffie bij Coffee&Kids. Een fijn adresje waar de kids van de ruimte genoten om te spelen!

We reden vervolgens naar het centrum om de nieuwe Markthal te bewonderen, wauw! Wat een gave plek en wat veel heerlijkheden! Weliswaar behoorlijk druk door de kerstvakantie, maar dat mocht de pret niet drukken voor onze smulpapen 😉

Rotterdam3

Rotterdam4

Rotterdam2

 Nu ik in de buurt was deed ik graag nog even Bonbonontheblock aan, een uniek adresje voor toffe kinderkleertjes. Verderop ontdekten we de kleine kapitein, een gezellige speelgoedwinkel met koffiehoek waar de kids graag even het speelgoed testten 😉

Rotterdam5

 Rotterdam6

 Tenslotte, na wat rondstruinen in deze leuke wijk aten we een hapje bij Dudok, die trouwens bekend is om zijn heerlijke appeltaart, mocht je er op een ander tijdstip zijn 😉 Rotterdam is leuk en heeft van alles om ouders, kids en opa’s en oma’s een dagje goed te vermaken 🙂

Rotterdam7

To thank my parents for all their babysitting whenever we need it, we take them a day out during the holidays. Last year we went to Antwerp, this year we decided to visit Rotterdam. Although I blogged about Rotterdam before, we now found some cool new spots like Coffee & Kids, the gorgeous new Foodhall and a nice toystore. To finish the day we had dinner at Dudok (famous for it’s apple-pie by the way!) We all loved Rotterdam, visiting spots for parents, kids and grandparents 😉

4 antwoorden
 1. Wendy
  Wendy zegt:

  Ik wil echt nog een keer naar de Markthal. Ik kom best vaak in Rotterdam, maar ben er nog niet geweest. Hopelijk snel een keer doen, want het ziet er altijd zo mooi uit op de foto’s (en hopelijk is het dan wat rustiger dan tijdens de kerstvakantie).

  Beantwoorden
 2. Mieke
  Mieke zegt:

  Wat een gezellige dag zo te zien en te lezen.
  Wij deden vorige week ook een dagje Rotterdam. De adresjes die jij noemt onthoud ik voor een volgende keer. Wij deden het Maritiem Museum. Ook een aanrader met kinderen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *