,

Kindjes en koffie

Coffees2

Mensen die me op Instagram volgen zien regelmatig bij mij dit soort fotootjes voorbij komen. Een fijne gewoonte die ik met Noa (en Max als hij wakker is) heb ontwikkeld; tijd nemen voor koffie! Gewoon omdat ik er zelf meestal wel aan toe ben, maar ook omdat mijn smulpaapje Noa het een feestje vindt om ‘gezellig’ samen koffie te drinken. Voor mij een cappuccino, voor haar ook (maar zonder koffie; een babyccino zoals dat heet). Het feest is compleet als het tafereel is aangekleed met willekeurig; sprinkles, hagelslag, mini-marshmallows of een koekje. Stiekem zijn dit natuurlijk de beste koffietjes, ook voor mama 😉

Coffees3 Coffees4

Thee doen we overigens ook wel eens, in dat geval is de kruiden-marshmallow-thee van de Appie favoriet hier. Hoewel ze het dan wel erg jammer vinden dat er geen strooisels op kunnen…

Coffees1

If you follow me on Instagram you might have seen some of these pictures before. It’s become a nice habit of me and my kids to make time for a good coffee-break. Often during Max his nap, because Noa really loves the special coffeetime with me alone. I make coffee or cappuccino for myself, and for her a babyccino (just capuccino-milk). What makes the party complete is adding some sprinkles or marshmallows on top or cookies on the side. As you can see, these coffees are the best 🙂 Sometimes marshmallow-flavoured tea will do as well, but it’s so disappointing that they can’t have sprinkles on that… 😉

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *