,

Spun Londen

spun5

Maandag en dinsdag werkte ik in Londen. Op zoek naar trends en productinspiratie liep ik tegen dit zoete winkeltje aan vlakbij Old Spitalfields market: Spun. Ik herkende het concept, en ben even als een klein kind in het snoepwinkeltje blijven kijken hoe deze schattige mini-snoepjes met de hand gemaakt werden. Van warme suikerpasta worden allerlei ontwerpen gemaakt door lange slierten te rollen. Deze worden hard als de suiker afkoelt en vervolgens in stukjes gesneden. Zelfs design op maat is mogelijk, ik zie al een Bubblemint variant voor me…al was zowel de oplage alsook de prijs wat aan de hoge kant 😉

spun1

spun4

spun2

On monday and tuesday I was working in London. In search of trends and new product inspiration I bumped into this sweet little candyshop near Old Spitalfields market; Spun! I felt like a little kid again and watched how the candy was made out of big piles of warm sugarpaste. All sorts of flavours, colours and designs. It’s even possible to get custom made candy. Can you imagine…Bubblemint sweets! Too bad that the quantity and price were a bit high 😉

4 antwoorden
  1. Gertrud
    Gertrud zegt:

    Echt zo leuk. Heb dat altijd nog in mijn hoofd voor als ik de stoute schoenen aantrek en mijn lief ten huwelijk vraag. Lijkt me geweldig om hem een zak met snoepjes te geven waar de vraag in staat ha ha. Afgewisseld met snoepjes waar onze namen in staan. En hoe leuk om dan zakjes te maken voor de gasten na het feest… ik draaf een beetje door nu he… 😉

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *