,

Lunch fun

Lunch1

Ken je die dagen? Dat je een ellenlange to-do lijst hebt, deadlines voor projecten snel dichterbij komen, en je eigenlijk een dag vrij hebt maar er wel 2 kleintjes om je heen lopen… Je denkt tijd te hebben en tussendoor wat dingen van je lijst te kunnen afronden, maar de ervaring heeft me inmiddels geleerd dat het onmogelijk is. Sterker nog, het is dé manier om de dagen thuis ongezellig en stressvol te maken. Ik heb besloten om bij serieuze tijdnood iets te regelen en anders op deze dagen maar niet zoveel te willen. Als het dan zoals woensdag ook nog koud is en regent, dan maken we er binnen maar gewoon het beste van. Ik maakte met restjes uit de koelkast en een paar cookie-cutters een zonnig lunchbordje voor Noa en Max die er met dikke pret van smulden. Eigenlijk genieten ze van de aandacht nog het meest, en blijken ze met deze kleine feestjes nog zo makkelijk blij te maken! En eerlijk gezegd, ik ook 😉 Dan ’s avonds maar wat extra werk…

Lunch2

It’s hard to get work done on a day at home with 2 kids running around, wanting your attention. I’ve discovered it’s almost impossible and stressful to even try. So I’m not trying anymore and just take some time to make the normal things more fun. On a rainy wednesday I made sunny lunchplates from leftovers in the fridge. The kids love these ‘surprises’ (and attention). Seeing them so happy over such a simple thing, makes me happy too. I’ll work late and be more efficient 😉

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *