,

Paas crispies!

Paas crispies

Deze superzoete paastraktatie maakte ik met Noa in en kwartiertje tijd. Je smelt wat boter in een grote pan, gooit er een zak spekjes of marshmallows bij en roert totdat de spekjes ook smelten en het een plakkerig mengsel wordt. Dan haal je de pan van het vuur en voegt er al roerend een flinke hoeveelheid rice krispies aan toe (van Kellogs, o.a. te krijgen bij de Appie). Je kan eigenlijk niet veel fout doen. Als je meer krispies gebruikt dan zullen de blokjes luchtiger en groter zijn. Na het mengen giet je de massa in een ingevet bakblik en duw je alles met natte handen aan. Dan kun je de bovenkant versieren, wij kozen paaskleurtjes uiteraard 😉 Eenmaal afgekoeld kun je makkelijk stukken snijden en smullen!

Paas crispies2

Paas crispies4

I made these very sweet easter treats with Noa in only 15 minutes. Just melt some buter in a pan, add a bag of marshmallows and stir until they melt. Then get the pan off the heat and add rice krispies. You can’t go wrong, just add as much as you like. Put the whole sticky mess into a baking tray (greased) en push down with wet hands, so it won’t stick to your hands. We decorated the top with easter colours of course. After cooling down, you cab cut pieces. Yummie!

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *