,

Picknick!

Picknick1

Zondag genoten we van het prille lentezonnetje in het park. De kids vinden picknicken een feestje en helpen graag mee met het inpakken van allerlei lekkers. Eerlijk gezegd waren wij het wel met ze eens, even lekker niks anders dan de zon, de ruimte om te spelen en bewegen en af en toe wat komen snoepen op een kleedje vol lekkers. Doe mij maar meer van deze dagen!

Picknick2

We enjoyed the first sunny day of spring in the parc. The kids love a picknick and are happy to help preparing and packing. We had to agree with them, it was really relaxed to just sit in the sun, eat, drink and play. I love days like this!

2 antwoorden
  1. Lonneke
    Lonneke zegt:

    Oh picknicken.. het klinkt altijd zo leuk, maar ik heb het nog nooit gedaan. Maar ik heb onlangs een leuk picknickkleed gevonden dus het moet er nu maar eens van gaan komen.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *