,

A full, fun weekend :-)

UMBlunch1

Heerlijk, lange weekenden zoals deze, met een extra pinksterdag eraan vast. Omdat ze extra tijd geven hebben we ze vaak al snel gevuld met leuke dingen. Zaterdagmiddag besteedde ik in Rotterdam, op uitnodiging van Esther. Zij timmert hard aan de weg met haar platform Urban moms en bracht al haar gastbloggers weer eens bij elkaar bij Uit je eigen stad. Net buiten het centrum van Rotterdam wordt hier van alles zelf verbouwd, verkocht en gebruikt in de keuken van het gezellige restaurant. We hadden een lekkere lunch en praatten elkaar bij.

UMBlunch4

Na de lunch kregen we een welkome workshop fotografie van Anki. Wat blijkt fotografie toch nog ingewikkeld. Ik kan niet wachten tot haar boek uitkomt, want ik heb nog veel te leren 😉 Kortom; en fijn dagje met fijne mensen!

UMBlunch2

UMBlunch3

Zondag reden we in 24 uur op en neer naar Parijs om in het zonnetje te genieten van mooi tennis op Roland Garros…(ondanks de creatieve wereld waar ik me vooral in begeef, is mijn voorliefde voor sport nooit verdwenen) Ik hou van dit soort acties…zomaar even naar Parijs met manlief en een goede vriend die kaarten geregeld had. En als je er dan toch bent, kun je net zo goed een hapje eten in het centrum. We aten in dit restaurantje die zo op je Parijs-lijstje kan! Erg lekker en gezellig eten in hartje Parijs! Hopelijk hadden jullie ook een fijn weekend!

UMBlunch5

UMBlunch6

I love long weekends like this, enough time for nice plans. I spent my saturday in Rotterdam at Uit je eigen stad. Esther from Urban moms invited all her guest bloggers for meet-up and lunch there. It’s a really cool place! After lunch Anki gave us a workshop photography, very useful. I still have a lot to learn, can’t wait for her book to come out! After this lovely saturday we used our sunday to see some great tennis at Roland Garros in Paris! A friend of ours got tickets and invited us. I love days like this, another 24 hours really well spend 🙂 Hope your weekend was lovely too!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *