,

Fruitpizza

Fruitpizza1b

Wij houden van pizza! En we houden er ook van om ze zelf te maken, in allerlei varianten. Dit keer probeerden we deze zoete, maar gezonde variant, de fruitpizza! Papa, de pizzabakker bakte de bodem heel kort, zonder beleg op de pizzasteen (een gewone oven en/of kant en klare bodem zal ook volstaan). Ik besmeerde de bodem met een mengsel van roomkaas met wat poedersuiker. Met het fijngesneden fruit mocht Noa de pizza beleggen. Tenslotte kun je hem nog bestrooien met wat poedersuiker en in punten snijden. Smakelijk!

Fruitpizza2 Fruitpizza3

We love pizza! And we love to make fresh ones at home! We’ve tried lots of different flavours already. This time we made a healthy fruit pizza. It’s easy; bake the bottom without toppings first. Then spread a mixture of creamcheese and icing sugar on top. Noa got to decorate the pizza with fresh fruit. Make slices and serve cold. We’ll be making more of these this summer!

Fruitpizza4

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *