,

Noa in ouders van nu

Oudersvannu1

Vorige week was ik een aantal dagen in Stockholm voor mijn werk. Ik kende de weg een beetje en genoot wederom van deze fantastische stad. Maar wat is het ook weer heerlijk thuiskomen dan. We genieten van een lang, zonnig en rustig weekend. Noa staat deze maand in het blad Ouders van Nu, met deze foto van vorige zomer, als heerlijk geluksmomentje. Heerlijk om zo groot terug te zien! Fijn weekend allemaal!

Oudersvannu2

Last week I spent a few days in Stockholm for work. I’ve been there before, and again loved being there! It was also very nice te come back home again and enjoy a calm and sunny weekend now. Noa’s picture is in this months ‘Ouders van Nu’ magazine, as one of my favorite happy moments from last summer. Hope you have a good weekend!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *