,

Dinner on a stick!

On a stick2

Zoals sommigen van jullie al wel weten, hebben wij met de familie een leuke gewoonte die we ‘Happy Meals’ noemen. Om beurten verzorgen we een thema-etentje. Wij verzorgden deze keer een 3-gangen diner op een stokje. Best een geslaagd concept, al viel het werk eraan nog niet mee. We bedachten lekkere gerechtjes die we in losse elementen aan een prikker regen. Als je wat tijd neemt voor een goede voorbereiding is het vrij eenvoudig. Het resultaat is lekker informeel en ziet er heel gezellig uit.

On a stick1 On a stick3 On a stick4

De gewoonte is al jaren dat we van elk etentje de beste foto’s en recepten verzamelen en er een pagina van maken. Na 2 jaar vormen al die pagina’s samen een persoonlijk familie-kookboek. Inmiddels zijn er al 2 edities gedrukt en zetten we onze traditie met veel plezier voort. Al moet ik toegeven dat ik zo’n 10 etentjes achter loop met uitwerken…tijd dat het vakantie wordt! Wil je lezen wat ik eerder schreef over onze Happy meals? Neem hier een kijkje voor eerdere posts.

On a stick5

We have this family tradition of cooking and eating together, we call it ‘Happy Meals’. Once a month, one of us hosts a themed dinner party. At our place we tried to present a 3 course meal on a stick this time. It was fun and worked out really well, although it took quite some preparation time. But the result was very tasty and looked like a little party on the table. We’ve been having these meals for almost 5 years now. After every dinner we collect the best recipes and pictures and make a page for our Happy Meal cookbook, which we print every 2 years. We’re now working on edition 3…but I must admit that I’m 10 dinners behind at this moment… i’m in need of the summer holiday!

I’ve blogged before about this concept, you can find more posts here.

2 antwoorden
  • Bubblemint
   Bubblemint zegt:

   Eigenlijk zijn er geen ingewikkelde recepten Marijke, het is een kwestie van lekkere combi’s maken. Op de foto’s kun je de meeste dingen al zien denk ik. Het was vrij simpel, maar erg lekker. Zeker eens proberen! Als je vragen hebt hoor ik ze wel. 🙂

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *