,

Eindhoven tips!

Eindhoven tips

Na de mooie publicatie van deze zomerfoto van Noa in het magazine Ouders van Nu, sta ik deze maand weer in het blad! Ik deel dit keer mijn favoriete (kidsproof) adresjes in mijn eigen stad met de lezers. Om mijn favorieten-lijst terug te zien in zo’n bekend blad is echt een feestje. Eindhoven heeft zoveel leuke plekjes!

2015-07-05 15.14

After the publication of this picture of Noa in the magazine Ouders van Nu, we’re in it again this month! I shared my list of favorite places in Eindhoven to go with little kids. It’s really cool to see all my hometown favorites in this well known magazine! Eindhoven has so many cool spots!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *