,

Stadsstrand Plage du Lac

Stadsstrand2

De zomervakantie is voor manlief en kids al begonnen! We luidden hem afgelopen vrijdag in op deze fijne plek; Plage du Lac. Dit tijdelijke stadsstrand is te vinden in hartje Eindhoven (op het oude Philipsterrein aan de Gagelstraat). Zodra je binnenstapt voel je de vakantiesfeer. We dronken wat tussen de palmbomen, de kids speelden in het zand en aten een ijsje. Heerlijk!

Stadsstrand3 Stadsstrand1

Doordat de afgelopen weken het strand zo succesvol was, is de vergunning verlengd en kun je ook de komende 2 weekenden nog genieten van dit leuke concept! Wil je er eten, wel even reserveren dus 😉

Stadsstrand4

We celebrated the start of the summer holidays for the kids at this lovely place in our hometown; Plage du Lac. I love the concept of a summer beach in the middle of our city Eindhoven. It’s been a great succes so far, so they got the permit to open for another 2 more weekends! A really good start of the holidays!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *