,

Snor festival 2015

Snor13

Afgelopen zondag was het dan zover, de tweede editie van het heerlijk unieke Snorfestival. Op camping de Lievelinge in Vuren scheen de zon en hing een heel gezellig sfeertje! We keken onze ogen uit op het kleurrijke kampeerterrein waar geen doorsnee te bekennen was. De meest bijzondere kampeermiddelen, vrolijke stands met producten, activiteiten en lekkers. Samen met 14 collega-bloggers werd ik warm onthaald bij de yurt van Kirsten. Madame Charlotte verzorgde hier een heerlijke lunch. Wat een gezellige boel, het is zo leuk om offline met iedereen bij te praten.

Snor5 Snor6

Anki mocht nu eindelijk haar nieuwe boek Shoot! presenteren aan het publiek. Dit eerste Zilverblauw-boek leert je fotograferen met je hart. Het is, zoals we inmiddels van Snor-boeken gewend zijn, ook werkelijk een pareltje geworden. Alleen al die cover! Wat gaaf om te zien dat het project waar Anki en Casper ontzettend hard aan gewerkt hebben, ook zo goed ontvangen werd door het publiek. Bijzonder trots op deze lieve mensen!

Snor3 Snor4 Snor8

De rest van de middag was zonder moeite snel gevuld. Veel leuke ontmoetingen met (online, IG en blog-) bekenden (ik kon wel blijven praten..), ritjes in de zweefmolen (Noa was het liefst de hele middag blijven zitten), en workshops. Ook aan de mannen was gedacht. Zo waren er workshops bierbrouwen en zelf worsten maken ..en dat vindt die van mij dus leuk 😉 De kids speelden in het circus, konden zich laten schminken, reuze-bellen blazen of marshmallows branden boven een vuurtje om maar wat te noemen. Maar ook gewoon het struinen door de modder vonden Noa en Max heerlijk.

Snor11 Snor12 Snor10 Snor7 Snor9 Snor1

Wat een heerlijke zondag. Bedankt uitgeverij Snor en Kirsten Jassies voor de uitnodiging, de perfecte organisatie en de toffe goodiebag! We hadden een topdag!

Meer verslagen lezen? Anki verzamelt de verschenen Snorfestival-blogs hier.

Snor2

Sunday was the 2nd edition of the Snorfestival at camping de Lievelinge. I was invited to the bloggerscafe together with 14 fellow bloggers on this colourfull terrain. It was so nice to see these people offline and catch up. We enjoyed a delicious lunch by Madame Charlotte at Kirtsen’s yurt and watched our friend Anki finally present the brand new Zilverblauw book Shoot! It’s about photography from the heart. It was so cool to see the result of Anki and Casper’s hard work, the book turned out sooo pretty! I believe everyone there agreed that this is a real musthave! Really proud of this sweet, creative couple! The rest of the day was just big fun for all of us. While I chatted away with lots of (online) friends, Noa didn’t want to stop riding the big carroussel. We roasted marshmallows on a campfire, blowed big bubbles, made sausages (well Dragan did..) and got muddy. What a great day! Thanks so much for the invitation and perfect organisation uitgeverij Snor an Kirsten Jassies, we loved it!

7 antwoorden
 1. Elvera
  Elvera zegt:

  Echt heerlijk genoten van je verslag en de foto’s! Wat een super leuke en gezellige dag had ik daar… leuk om dan nog even na te genieten met de mooie verschillende blogposts overal 🙂 Leuk om je weer even te zien!

  Beantwoorden
 2. Denise
  Denise zegt:

  Wat ziet het er onwijs gezellig uit! Door al die mooie foto’s die ik tegenkom heb ik toch nog een beetje het gevoel alsof ik er bij was haha! Wie weet volgend jaar in het echie 🙂

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *