,

Shoot!

Shoot!7

Als je een boek uitgeeft, en het resultaat prachtig wordt, dan moet je dat vieren. Dat deden Anki en Casper ook, op zondag, in Den Bosch. In de winkel van Daily Poetry, een erg fijne plek!  We werden verwend met heerlijke hapjes die The holy kauw company ons voorschotelde… echt, die carrotcake…! Gezellig om iedereen te zien en mooi om deze Zilverblauw-mijlpaal te vieren. Bij het maken van deze blog besefte ik me dat ik nodig zelf met het boek Shoot! aan de slag moet, echt eens leren fotograferen! Fijne nieuwe week allemaal!

Shoot!2 Shoot!4 Shoot!1 Shoot!3

Publishing a book as pretty as Shoot! is worth a party! And that’s exactly what Anki and Casper did, yesterday in Den Bosch. In the beautiful shop of Daily Poetry. We got spoiled with great food from The holy kauw company, I especially loved their carrotcake! It was nice seeing everyone and celebrating this milestone for Zilverblauw. After posting these pics I once again realize that I really need to work with the book myself and learn photography! Have a good new week everyone!

Shoot!5 Shoot!6

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *