,

Tokyo preps

Tokyo preps3

Het gaat gewoon echt gebeuren. Ik ga naar Tokyo binnenkort! Ik mag daar op zoek naar innovatie, trends en inspiratie…en volgens mij heeft deze stad dat allemaal in overvloed. Van wat ik hoor en lees is Tokyo een compleet andere wereld en ga ik mijn ogen uitkijken. Om me enigszins voor te bereiden op deze trip bestelde ik de Tokyo guide van Hello Sandwich, een erg leuke blog-ster die ik al jaren volg. Zij woont al geruime tijd in Tokyo en kent alle creatieve adresjes en hotspots. Verder kreeg ik de Monocle gids van mijn reisgenootje Anki cadeau. Ik vind het zo tof dat zij (zonder te twijfelen) besloot met me mee te gaan en de kans om Tokyo te zien, te pakken!

Met behulp van de kreukelkaart probeer ik zicht te krijgen op deze metropool…en dat valt nog niet mee. Tokyo is zo enorm groot en elke wijk heeft wel wat. We zullen dus blijven puzzelen en onze belevingen gaan delen op onze blogs en op instagram. Ken je Tokyo, of heb je tips, dan horen we die natuurlijk graag!

Tokyo preps1 Tokyo preps2

It’s official, I’m really going to visit Tokyo! I’m so excited about it! I’ll be discovering the new stuff, innovations, trends and inspiration this city has to offer. So to prepare myself I’m trying to get a grip of this huge city. It’s quite hard since there is so much to see! I bought the Tokyo guide from Hello Sandwich, i love this blog and have been following her for years now. The Monocle guide I got from my travel-pal Anki. It’s so cool that she immediately decided she wanted to some with me to see Tokyo. We’ll be seeing a lot there and plan to share lots of our trip on our blogs and on instagram. The crumpled city map is great, we’ll be able to find our way there I think ;-). If you know Tokyo, or have any tips for us, we’d love to hear it!

4 antwoorden
 1. Marloes
  Marloes zegt:

  Wat gaaf! Ik ben er 3 keer geweest en heb het elke keer weer anders ervaren. Er is onwijs veel te zien en je loopt letterlijk op elke hoek wel tegen iets leuks aan – in elke wijk. De kleinste restaurantjes met vaak maar een paar krukjes en geen Engelse kaart zijn het leukst (al loop je het risico om iets heel vreemds te eten). En wat ik erg leuk vond was een thema restaurant bezoeken. Mega tacky maar wel super leuk. Ik ben zelf bij Ninja Akasaka geweest. En twee hele toffe gratis plekjes: Tokyo Metropolitain Government Office voor een gratis overview van de stad en het Advertising Museum. Oh…ik kijk nu al uit naar je reisverslagen!
  – X Marloes

  Beantwoorden
  • Bubblemint
   Bubblemint zegt:

   Wauw, wat gaaf om te lezen Marloes. Dat klinkt heel erg goed allemaal! We hebben idd allemaal kleine shops op t lijstje en natuurlijk een thema restaurant. Ik ga die van jou ook opzoeken. Dankjewel voor je tips! x

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *