Sweet Heroes

Sweetheroes7

Ken je de knuffelhelden van Sweet Heroes al? Deze toffe ecologische knuffeltjes zijn op de markt gebracht door Stichting My World, die ze laten maken in Nepal, voor een eerlijk loon. Hier lees je het hele verhaal. Onze kinderen hier kunnen de poppetjes zelf gezichtjes geven en inkleuren met de bijbehorende stiften. Wil je na een tijdje wat anders, dan gaat het poppetje in de wasmachine en wordt deze weer wit. Een mooi en eerlijk merk dus voor grote en kleine helden. Wij probeerden het maar wat graag uit!

Sweetheroes3 Sweetheroes4

Noa is dol op knuffels en en op tekenen, en was dus ook blij verrast met het pakketje. Ze kleurde het popje en liep er 3 dagen mee rond. We hebben het vervolgens met de witte was mee in de machine gedaan en het popje kwam er weer spierwit uit. Vanmiddag uit school maakte ze meteen een nieuwe!

Sweetheroes1 Sweetheroes5

Het mag duidelijk zijn dat deze knuffelheldin van Sweet Heroes hier in de smaak viel. Wat fijn dat eerlijk en duurzaam speelgoed ook zo mooi kan zijn en dat je met je aankoop eigenlijk direct doneert aan de stichting. Ook een mooi cadeau om weg te geven dus. Dankjewel Sweet Heroes!

Sweetheroes8

Have you already heard about the brand Sweet Heroes? These ecological soft toys are products from the My World foundation. This foundation aims to help people in Nepal by paying them a decent price for making the hero dolls, here’s their story. Our own sweet little heroes at home can personalize the soft toys by drawing and colouring them the way they like. The special markers are washable, so just throw the sweet hero in the washing machine and it comes out white again! Noa was really happy to try this! She decorated her hero right away and carried it around for a few days. Then we washed it and today she made another version. We love the idea and think it’s really cool that fair and sustainable toys can be very pretty too! By buying one of the sweet heroes, you’re actually donating to the foundation. So it’s a lovely gift as well! Thank you for letting us try one!

2 antwoorden
  1. Wendy
    Wendy zegt:

    Ik had vroeger zo’n zelfde iets. Alleen dan in de vorm van een Minnie Mouse knuffel. Die was alleen vast niet zo eerlijk en duurzaam als deze variant. Heel leuk.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *