Sushi!

Sushi1

Yes, het weekend is begonnen! Er is geen groter feest voor dan hapjes op de bank op vrijdagavond. Nu is onze woonkamer al ruim een week ‘under construction’ doordat we een werkplek aan het maken zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Het werd sushi, en nog wat Japanse lekkernijen. Supersimpel, maar o, zo gezellig. Wat worden je kinderen dan ineens groot hé…als ze sushi mee gaan eten.

Sushi3

Met name Noa en ik vinden het erg gezellig om het eetfeestje compleet te maken met de leukste bordjes, servetten en bestek. Nou ja, in dit geval stokjes! Ik nam een grote zak van deze leuke eetstokjes mee uit Tokyo voor maar 70 cent! En het eten ermee lukt haar nog aardig ook. De snoep-sushi was een verrassing van papa 😉  Geniet van jullie weekend!

Sushi2

Yay! It’s weekend! Nothing can make our kids happier then eating ‘tapas’ on the couch to start the weekend. Our livingroom is still under construction, we’re making a workspot, but we didn’t let that stop us. Sushi it was! Easy but lovely. Noa and I love to make it extra cosy by picking the nicest plates, napkins and cuttlery (well, chopsticks in this case). These ones I brought from Tokyo, I paid 70 cents for a whole bag! 🙂 Noa even managed to use them. They really grow up fast, eating sushi and all… The candy-sushi for dessert was a surprise from their dad. What a festive start of the weekend. Hope you have a good one!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *