Vakantie 2016

vakantie16a

De zomervakantie van 2016, we bleven in eigen land en genoten, ondanks wat regenachtige dagen. Sowieso van onze Mr. Bubbles, de oude caravan die we vorig jaar kochten en opknapten en waarin we graag vertoeven. We genoten ook van de tijd en vrijheid van het even niks hoeven en van uitgebreid kokkerellen op de camping.

vakantie16c vakantie16b vakantie16d

Ik heb eerlijk gezegd altijd een beetje moeite met de omschakeling van heel druk zijn, naar helemaal niks hoeven. Ik kan genieten van de ruimte die het me geeft en de vrije tijd met man en kids, maar het stilzitten lukt de eerste week nog niet zo heel goed 🙂 Gelukkig was de vakantie lang genoeg en konden we de relax stand nog even aanhouden voor een weekje zee.

vakantie16g vakantie16e

En als je dan strandweer hebt, zoals wij, dan heb je geluk. Dan is het genieten, met de vakantiemodus helemaal aan! Met lieve familie, eten aan het strand, spelende blije kindjes (die elke zomer een groeispurt lijken te maken), veel ijsjes en zonsondergang aan zee. Heerlijk!

vakantie16f vakantie16h

Inmiddels zit het er echt weer op en is de werkmodus weer volledig aan, dat gaat dan wel weer heel snel 😉 Er zitten er allerlei leuke en spannende dingen in het vat voor het najaar. Ik hou jullie op de hoogte!

We enjoyed a lovely summer holiday in Holland. First we took our Mr. Bubbles out camping. We all love spending time in our small and old caravan which we renovated last year. It takes a few days for me to be able to relax and do nothing more than eat, relax, playing games and reading books. We were lucky to continue this mode after leaving the camping. We spent another week at sea with family. The weather was great and I loved the summer feeling of playing kids in the sea and sand, family dinners at the beach and sunsets. Back home, the work mode went back on right away. Looking forward to some exciting projects this fall. Keep you posted!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *