Project Kwantumkeet in Metro!

Net thuis, na een drukke laatste week werken aan het project Kwantumkeet en de bloggermarkt Uit het huis van. Alles is af en in de Snorfabriek is de laatste dagen ongelooflijk hard gewerkt door veel mensen om morgen het Snorfestival te kunnen starten. Gisteren verscheen er in Metro een interview met Anki en mij o.a. over de samenwerking met Kwantum en uitgeverij Snor. Niet helemaal leesbaar op Instagram, dus op verzoek het artikel nog even hier om na te lezen. Leuk he? We zijn best wel trots!

screenshot_20160922-123906 2016-09-22-12-48-37

Super om alle leuke, enthousiaste en lieve reacties op social media te lezen. Bedankt daarvoor. Hoop velen van jullie morgen te zien, ergens in de Snorfabriek!

So proud to show you this interview in Metro newspaper yesterday. Anki and I talk about trends and our collaboration with Kwantum and Snor. Our project is now finished, tomorrow the doors of the Snorfabriek will open. We can’t wait! Hope to see you there in our Kwantumkeet or at our bloggersmarket Uit het huis van! Thanks for all the support and sweet words on our posts!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *