Bouw je aan een (retail)merk en wil je 2020 scherp en geïnspireerd starten?

bmboosterlondong
bmboostersth3kopie
bmboostercphig2
Nieuw: Bubblemint Boosters!

VOOR WIE:

Bouw jij aan een (retail)merk? Ben je vanuit een merkstrategie actief bezig een merk staande te houden in een concurrerende markt? Of ben je misschien zelf eigenaar van een retail merk dat uitgedaagd wordt alsmaar te innoveren om bij te blijven?

Heb je het idee dat het in 2020 een tikje scherper/ geïnspireerder kan? Dat het misschien zelfs wel moet? Dan is de Bubblemint Booster iets voor jou!

WAAROM:

Om fris en scherp te kunnen ondernemen met je merk organiseert Bubblemint inspiratie-boosters in verschillende steden.

WAT:

3 dagen lang word je meegenomen in een bruisende stad, even helemaal uit je dagelijkse bubble. Je verruimt je blik, laat je inspireren en leert vervolgens de signalen van de stad naar je merk en de positionering daarvan te vertalen.

Naast een volledig verzorgde inspiratiereis (vlucht, tof hotel en al je maaltijden) word je meegenomen door de leukste wijken met vele verrassende hotspots. Maar er is nog meer! Naast het toeren door de stad zijn er 3 sessies gepland om samen de opgedane inspiratie te verwerken en door te vertalen naar jouw merk zodat je er direct je voordeel mee kan doen bij terugkomst! Bubblemint leert je prikkels interpreteren en helpt je met het creatief vertalen naar unieke kansen voor je merk! Hierbij houden we altijd rekening met jouw unieke merkwaarden.

Om zowel de tour als de waardevolle inhoudelijke planning te bewaken is er slechts plaats voor 6-8 deelnemers op deze Bubblemint Booster.

WANNEER & WAAR:

LONDEN: Dinsdag 18 februari 2020 – Donderdag 20 februari 2020

STOCKHOLM: Vrijdag 3 april 2020 – Zondag 5 april 2020

KOPENHAGEN: Dinsdag 7 april 2020 – Donderdag 9 april 2020

 

INCLUSIEF:

Retourvlucht, transfers, 2 nachten hip hotel in het centrum, eten en drinken, 3 inhoudelijke sessies om opgedane inspiratie concreet te vertalen naar kansen voor je merk.

EXCLUSIEF:

(Reis)verzekering, eventuele extra consumpties buiten de planning om

PRIJS:

€ 899,- (ex.btw)

Claim je plaats en start het nieuwe jaar met een boost!

Aanmelden kan via lonneke@bubblemint.nl 

VOL = VOL

Bubblemint organiseert deze Boosters met de beste intentie en doet haar uiterste best om deelnemers een waardevol product te leveren. Bubblemint behoudt zich het recht voor de Boosters en planning daarvan te wijzigen, ook in geval van onvoorziene omstandigheden zoals maar niet beperkt tot vertragingen, hinderingen en onvoorziene omstandigheden bij het vervoer, het verblijf en het eten en drinken. Bubblemint is niet aansprakelijk voor eventuele schade ten gevolge van die wijzigingen, vertragingen, hinderingen en onvoorziene omstandigheden. Nederlands recht is van toepassing. Deelnemen aan deze Boosters is volledig op eigen risico. Eventuele reis- en annuleringsverzekeringen dienen deelnemers zelf af te sluiten. Annulering van de Booster en restitutie van betaalde bedragen is niet mogelijk.

Zin gekregen om mee te gaan?

Benieuwd of het voor jouw merk/ functie interessant is? Neem gerust contact op als je vragen hebt of je aan wil melden. Wacht niet te lang want er zijn maar 6-8 plekken!

Aanmelden kan hieronder.

VOL = VOL

untitled-1
bell-parallax
stay-koppen-gif