Ook zo’n behoefte aan meer frisse lucht en bubbles die de organisatie in beweging zet? Dat kan!

1: Instant bubbles

Ad hoc met een inspiratiesessie of als sparringpartner op vraagstukken die om een frisse blik vragen. Ideeën borrelen op en scherpte neemt toe. (Pop en chew) In deze vorm werken we op basis van een uurtarief. Van plan om meer uren af te nemen? Kies dan pakketuren. We denken graag mee voor een passende oplossing. Laat je gegevens achter via het contactformulier, dan neem ik zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met je op.

2: Projects

Projectmatig als kartrekker voor opdrachten op het gebied van trends, strategie en concepting. Hierin komen de alle werkfases: Pop, Chew en Blow the bubble, samen. Vanuit het concept kan Bubblemint ook in de uitrol en realisatie ondersteunen. Afhankelijk van de afbakening van de vraag komt hiervoor een passende offerte. Meer weten over de verschillende fases? In de sectie hieronder is alles terug te lezen! Uiteraard kun je altijd contact opnemen voor meer informatie.

3: Bubbly & Fresh

Met het Bubbly&Fresh abonnement ben je verzekerd van een continue stroom frisse lucht. Voor een vaste prijs per maand worden trends onder de aandacht gebracht en kansen voor positionering, productontwikkeling en concepting aangekaart die jouw merk versterken. Zo brengen we de dialoog op gang en wordt het perspectief duurzaam vergroot. We brengen pro-actief inspiratie, plannen sparringsessies en leveren strategische en conceptuele mogelijkheden aan.

Get the bubbles bubbling!

WERKWIJZE

Vanuit een breder perspectief laten we ons inspireren om vervolgens jouw merk strategisch en authentiek nog sterker te kunnen positioneren. Met dit uitgangspunt komen er creatieve, conceptuele mogelijkheden op tafel om te innoveren en onderscheid te maken in de markt. Onze werkwijze kent 3 fases:

POP!
the bubble

Wanneer heb je voor het laatst je strategie tegen het licht gehouden? Organisaties worden opgeslokt door de dagelijkse routine en missen wat er om hen heen gebeurt. Daar ligt bedrijfsblindheid op de loer. Een frisse blik van buiten bekijkt de zaak vanuit een ander perspectief. Soms confronterend, meestal verfrissend. Samen poppen we even uit  de bestaande werkelijkheid, zodat er ruimte ontstaat voor vernieuwing. POP-producten zijn bijvoorbeeld trendpresentaties, lezingen en Bubblemint-tours.

CHEW!
on it

In plaats van direct weer een bubble te blazen, kauwen we eerst even op de inhoud. Welke smaken hebben we in handen, welke middelen tot onze beschikking? Waar is het product, bedrijf of merk ooit groot mee geworden? Wat zit er in het DNA van de organisatie? We definiëren de kern in waarden en bepalen van hieruit strategische uitgangspunten voor de toekomst. Chew producten zijn bijvoorbeeld: brainstormsessies, inspiratiesessies, consulten, trend interpretaties

BLOW!
the bubble

En dan, als we weten wat we in handen hebben en waar we heen willen, blazen we de bubble (de organisatie, de propositie, strategie of concept) nieuw leven in. Fris, opvallend en met een verrassende glans. Een bubble die tot zijn recht komt als nooit tevoren. Blow producten zijn bijvoorbeeld campagnes, pop-up projecten, samenwerkingen en totaalconcepten (hieraan gaan Pop en Chew fase vooraf).

lonneke-animation-bell

Bubblemintje proeven?

Samen kauwen op een probleem? Een blik van buiten eens naar binnen brengen? Neem eens een bubblemintje om de smaak zelf te ervaren. Misschien smaakt het wel naar meer! Neem de proef op de som ​en bel Lonneke Huijbregts, 0614545817 of laat je gegevens achter.

untitled-1
bell-parallax
stay-koppen-gif

Bubblemint – Eindhoven – Tel: 0031614545817

lonneke@bubblemint.nl – KVK: 55869998 – Btw nr: NL142274148B02